Godis för 500 spänn

T och jag är ordförande för varsin lokal facklig klubb och det är en lite vänskaplig rivalitet mellan oss vems klubb som det går bäst för. Jag tar alltid chansen att pika henne för att jag har en oslagbar anslutningsgrad som är i det närmaste 100% mot hennes ca 50% 🙂

I denna lilla syskonkärlek av gnabb samarbetar vi om mycket och i går efter jobbet åkte vi till en av stadens godisfabriker och köpte godis som vi ska lägga i små fina plastpåsar och dela ut till våra medlemmar. I påsarna kommer det att ligga en inbjudan till facket STs traditionsenliga julgransplundring.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.