Nu slog tröttheten till

For upp i morse som vanligt och hann med att städa lite innan jag cyklade till jobbet.

Har suttit i samverkansmöte större delen av dagen och man kan väl säga att det var min stora debut i rollen som marknadsområdets huvudskyddsombud. Känna bra att få börja sätta min prägel på det uppdraget och visa vilka ambitioner och visioner jag har med det.

Fyndade massor med prisnedsatta livsmedel på en av de butiker som jag valt att ingå i mina standardbutiker och därmed fixat bonuskort till. Fick två kassar med bra mat för under 200 kr.

Kom hem och fixade till en god middag med lax, potatissallad och goda tillbehör, alla varor till bra pris.

Ligger lite efter med dagens kaloriintag så nu unnar jag mig lite extra godsaker.

Grejen är att där någonstans slog den ackumulerade tröttheten till och det är ingen ide’ att kämpa emot. Hade planerat några aktiviteter för i kväll men de ställer jag in och går och lägger mig snart istället.

Christer Hansson

2 svar till “Nu slog tröttheten till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.