Kvällsfackligt arbete

Det var väl så det började, att man förenade sig på sin fria tid för att för att tillsammans bli starka och eniga i sina krav och önskemål om bättre lön och arbetsmiljö.

Man träffades på olika mötesplatser, demonstrerade och tryckte flygblad på stenciler i någon källare någonstans.

Jag blir lika glad och tillfreds när jag i mitt klubbordförandeuppdrag hittar mig själv i den känslan, som nu när jag sitter hos mina föräldrar med På spåret i bakgrunden och skriver inbjudningar till våra pensionärsmedlemmar som är välkomna på årsmötet om en vecka.

Det är så många möten i samverkan nuförtiden. Vi kommunicerar via digitala medier och allt är så tillrättalagd och då går jag igång på när jag får sätta händerna i det fackliga hantverket med medlemslistor, kuvert och frimärken.

Är så stolt över att få vara klubbordförande för en lokal facklig klubb där vi har en fantastisk hög anslutningsgrad på arbetsplatsen och mycket aktiva och engagerade medlemmar.

Vid är faktiskt med och påverkar våra jobb, löner och arbetsmiljö på riktigt.

IMG_1889
Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.