Bytt bilförsäkring

Äntligen fick jag tid att se över min bilförsäkring som jag haft hos Trygg Hansa i flera år utav gammal vana helt enkelt. Har fått mycket bra och snabb service av dem men jag har burit på en känsla av att de är dyrare än andra försäkringsbolag trots att jag har både mängd- och medlemsrabatt.

I kväll gjorde jag en jämförelse med andra försäkringsbolag och fick mina aningar bekräftade så nu byter jag Volvia bilförsäkring som har försäkrat Volvobilar sedan 50-talet och jag sparar minst 1500 kronor per år 🙂

Christer Hansson

Ett svar till “Bytt bilförsäkring

  1. Bra gjort. Jag har också en sådan kväll där jag försöker se över gamla ”ovanor” som tidningsprenumerationer som jag egentligen inte behöver mm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.