Långa konfefensdagar

Efter två riktig långa konferensdagen är jag hemma igen. Är riktigt trött efter hårt och intensivt arbete med minimalt timmar sömn. Känner mig nöjd med konferensen i sin helhet och min insats vad gäller föredraget om psykosocial arbetsmiljö. 

Typiskt nog så komhydrattömmer jag kroppen i dag inför kolhydratladdningen de kommande tre dagarna. Tog därför ut svängarna vid frukosten och tog för mig mer än kag brukar och gav mig även på dessertbordet. På lunchen blev det en så kolhydrattfattig kost som möjligt och det kanske var lite tur att vi var på båten med det rika utbudet av mat. 

För övrigt var Birka Prinsess precis lika fräsch och fin som jag förväntade mig 😊

Christer Hansson 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.