Sover på tåget

Det har fått i ett sedan jag vaknade i stugan på Öland i går. Tog en sovmorgon anpassad så att jag i god tid skulle hinna äta frukost och städa innan stugbesiktning. 

S som hade hört av sig med förfrågan om gemensam lunch i Borgholm dök upp i så pass god tid att hon han bjuda mig på fika och hjälpa till med det sista av städningen. 

Vi åkte in till ett retning och grått Borgholm där det mesta var stängt så där rök våra förhoppningar om lite shopping. Vi hittade ett matställe som höll öppet och där åt vi våran lunch. Det var ett tag sedan vi senast sågs så det blev ett och annat att prata om. 

Vi satte oss sedan i varsin bil och drog hemåt. Vi hade en tanke om att komposköra men slog det snabbt ur hågen i och med att jag skulle vika av från E22:an efter ett par mil. 

Gick bra att köra, hade några telefonsamtal i lurarna som gjorde att milen försvann men i höjd med Linköping blev jag så trött att jag fick stanna och ta en powernap. Det funkade som vanligt och därefter gick sista biten bra att köra. 

Stannade till en kort stund hos mina föräldrar för att säga hej och morsan hann få fram en tallrik med köttsoppa till mig 🙂

Flängde snabbt hem för att vattna blommor, packa upp och packa nytt samt handla ihop en frukost. Kom på att jag var tvungen att deklarera så det fixade jag till med några förändringar från det förtryckta. 

Klockan gick så jag kom i säng någon timme för sent för att jag ska känna mig pigg i dag så det har blivit en timmes sömn här på tåget. 

Är på väg till Stockholm på en två-dagars arbetsmiljökonferens som jag ser fram emot och jag ser fram emot hotellsängarna efter kvällens gemensamma middag 🙂
Christer Hansson

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.