9 av 10 dagar

I går tog jag del av ett föredrag om att få 9 av 10 dagar att bli som man planerat. Det var en arbetsplats där 9 av 10 dagar inte blev som planerat och det tog både energi, tid och produktionskraft ur organisationen. 

Nu hade man hittat strukturer för att då 9 av 10 dagar att bli som planerat och då fick man en god arbetsmiljö på köpet. 

För min del är jag inne i att 10 av 10 inte blir som kag planerat. Det känns i alla fall så. Det gör inget och det ligger troligtvis i mitt uppdrags natur. Det handlar nog mer om att jag får förhålla mig till det. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.