Hittat rutinerna 

Lagom till vi ska åka hem har vi hittat rutinerna. 

V. har vant sig vid att jag går upp klockan 5 för att springa och jag har vant mig vid hans egenheter. I natt kommer vi att sova på varsitt håll och kanske aldrig mer tillsammans eftersom vi redan är i Danmark på väg hem.  

 Det var som vanligt en underbar tidig morgonjogg i en för mig ny tysk stad. Som vanligt med vackra hus, torg och kyrkor och alldeles folktomt de första 30 minuterna innan staden så långsamt vaknade. Det är häftigt att få ha en hel stad för sig själv och i morse var det Rostock. 

Mina morgonrundor har utvecklats till att mer vara en fotosafari än löprunda och det är skönt att bryta av det hårda träningsprogrammet på det viset.  

               Just nu står löparna i sina startfållor och ska snart iväg på Stockholm Marathon som jag har tränat för och är redo på, men livet består av val och ja valde den här resan. 

En resa som har påverkat mig som människa och min tro. Den har gett mig ny energi, kunskap, ideer och inspiration. De är det som är så fint med att vidga sina vyer då och då. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.