Komma-ifatt-dag

Känns som att jag under ett arbetsår skjuter en växande snöboll av arbete före mig och veckorna innan semester så ska bollen väck. 

Har jobbat äckligt diciplinerat hela arbetsdagen och fick bort så pass mycket att jag ändå kunde känna mig nöjd. Jag älskar mitt jobb och har gjort det varenda dag sedan den 15 juni 1992 som var min tillträdesdag. Älskade mina jobb före det också, som data- och hemelektoniktekniker samt chaffis. 

Har ju faktiskt förre år kvar att arbeta än vad jag har arbetat och nu ser jag fram emot slutet på veckan då besked kommer om ett förtroendeuppdrag som jag är nominerad till och som skulle göra skillnad på de närmsta tre åren. Kag har visioner inför det uppdraget så jag hoppas 🙂

Dagen började bra när jag tidigt i morse fick tag i däckfirman Centrala Gummi som kommer att ta hand om husvagnsdäcket på onsdag. Gillar skarp serviceinriktade företag och dess anställda. 

Fick även besked från C om att bilfirman kommer att se över min bil i början av nästa vecka och det känns skönt inför Ölandssemestern. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.