Ordning på torpet

…eller husvagnen.  

Ligger och husvagnsmyser efter en lång dag. 

Blev lite vimmelkantig efter att ha nonstop-kört från Örebro till Klinta Camping på Öland. Käkade bara en lätt frukost hos mina föräldrar och sedan blev det godis och frukt under resan hit som tog ca.6 timmar med några ytterst korta pausar.  

 Körningen gick bra med ack så tråkig väg E22 är att åka. Sträckan Norköping till Kalmar är en kuststräcka, men man ser bara skog, då är vägen genom Småland trevligare med små orter att passera genom. 

Är så nöjd med att resan gick bra och att flöt på väl på plats. Vi var några stycken som anlände samtidigt och vi hjälpte varandra med det som behövdes. Min arme’-spade kom väl till nytta för fler att gräva ner sina vagnar med eftersom det låtar rätt så regält ner mot Kalmarsund. 

Blev bjuden på mat hos C&C och småtjejerna vilket passade bra när krafterna började tryta. De hjälpte mig också med att få vagnen på plats och ut med markisen.  

 Nu är vagnen städad och allt är på plats och fungerar och jag ska snart sova. Ser fram emot att besöka Borgholm kyrka i morgon bitti vilket bara det är värt resan hit. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.