Dyra cremer

På gränsen till ocker!

Runt 59 spänn var min prisbild för solskyddscreme så jag hoppade lite högt när jag läste av prislappens 103 kronor. Det har gått några år sedan jag köpte solskydd senast 🙂

Trodde att jag blev ockrad av ICA i Borgholm när jag tidigt i går morse köpte solskyddet där eftersom Apoteket ännu sov men efter att ha kollat av med badgäster på stranden insåg jag att så ser prisbilden ut och jag blev lugnare 🙂

Minns att jag i unga år använde After sun också och eftersom det blev nån soltimme för mycket i går så investerade jag i en sån också vilket jag tror var väl investerat. Det känns så i huden i alla fall, den har stillat sig. 

Har ju kommit många bra produkter på solsidan 🙂 Dock så är det väl rätt omanligt att smörja in sig 😉 

 
Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.