Tips för att lämna komfortzonen

Det är sällan skönt när jag tränar vilket borde tyda på att jag kliver utanför komfortzonen. Tipset med tanken om ett gummiband använder jag ofta och nu med hjälp av PT Marina har jag lärt mig några hopsa-steg att ta under ett löppass för att hitta rätt teknik när jag är trött. 

10 tips
Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.