Den bästa dagen

Hoppade över långpasset för att få vila ut ordentligt. Tog mig med bil till Borgholm kyrka och passade på att tanka bilen inför morgondagens tripp till Stockholm. Tar med mig stugan eftersom det är hjul på den. 

En utsökt predikan med oväntad vinkling och de gillade jag. Det handlade om det goda förvaltarskapet. Det blev ett kärt kyrkkaffe där jag fick tacka och ta farväl av mina vänner för den hör gången. Jag kanske studsar tillbaka hit redan till helgen men vet ju inte om jag råkar på dem då.  

Något försenad for jag vidare till stranden där jag sög ur det mesta av tillvaron där vilket bidrog till den bästa dagen här på Öland. Jag njöt i fulla drag och behövde det 🙂

Ska försöka att komma iväg så tidigt som möjligt i morgon

Christer Hansson 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.