Summering av dagen

Ligger nedbäddad i husvagnen och funderar på hur dagen varit. 

Regnet smattrar lite Grand mot taket och det ska bli värre enligt väderprognosen. Det blåser också hör jag i träden. 

Det regnade i morse också. Tar ju bilen härifrån in till Örebro där jag byter till cykeln för vidare färd till jobbet. Det blev att sätta på sig regnställ och gummistövlar och då är jag ju helt skyddad mot regnet 🙂 

Väder och bra kläder!

På jobbet har det rullat på. Kom på mig själv vid tio-tiden att tänka att nu är dagen snart slut och hur ska jag hinna med allt? Och så blev det, dagen bara försvann och jag hann med några grejer av det jag tänkt. 

Har fortfarande kontroll över arbetsbelastningen och måtte det hålla ett tag till. 

Snart ny dag och fulltecknad agenda. Det spännande och utmanande är att jag har en planering och sedan kommer verkligheten att bli når annat och det finns en viss charm i det. 

Nu är jag tillbaka i husvagnsbädden och ambitionen bar att komma i säng tidigare. Somnade till i fotöljen inne hos mina föräldrar och får väl lägga till den timmen på sovkontot. Undrar om det funkar så?

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.