Håkan-biljett

C var så snäll att sitta framför datorn klockan 12 i dag för att boka en Håkan Hellström-biljett till mig i dag och naiv som jag är pratade jag med henne i går kväll om önskemål vart på läktaren jag skulle sitta. 

Ja, tjena! Fick det här

 meddelandet efter ett tag 

 Bara att bita i det sura äpplet men efter en stund kom det här 

 Jag bad henne att göra ett nytt försök men hade inga förhoppningar eftersom hon var och handlade och det skulle dröja en stund innan hon kom hem igen. 

Men kors i taket. Måste ha blivit bönhörd. Hon lyckades inte med att fixa till extrakongressen men på nåt sätt fick hon loss en biljett till lördagen och jag är världens lyckligaste och C är min ängel i livet 🙂

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.