Planering är A och O

Har lärt mig att planering och ordning och reda i administrationen är A och O för en dräglig arbetsmiljö. 

När jag kommer efter med den så börjar maskineriet kärva. Det blir dubbelbokninga, missade tider, oförberedda möten o.s.v. Antalet telefonsamtal åker från personer som väntar på besked eller vill veta hur det blev. Mejlen ökar ju färre man svarar på eller bearbetar och jag missar massa viktig information. 

Det är värt att stenhårt prioritera den egna administrationen, både privat och i jobbet. Det ligger inte i min natur men har förstått vikten av det och när allt är under kontroll får jag utrymme att vara den jag är. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.