På väg till Göteborg igen. 

Minst en gång i månaden har det blivit och jag har hittat rutinerna för resan. Tågen var minst 20 minuter försenat när jag kom till resecentrum men tydligen körde man in det för det kom i tid till slut. 

 Fick en sittplats i ”gången” vilket är en fördel då jag kan resa mig och gå iväg utan att säga till grannen. Nackdel är att jag får miste om den lilla fönsternish som fönsterplatsen har samt att om jag somnar och grannen vill iväg så måste han harkla sig så att jag uppfattar hans önskemål. 

Har riggat min tågarbsplats så jag får väl jobba hela vägen istället för att sova 🙂 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.