Jul på Liseberg

Längtade dit och nu har jag varit där.  

 Minns förr om åren jag var där och hur mysigt det var att i långsamt gemak vandra runt i gemyten. Det var på den tiden jag brukade köpa julklappscigarrer till brorsan i ett av stånden. 

Jul på Liseberfg har utvecklats sedan dess och det är ett riktigt sagolandskap man kliver in i med julstämning långt upp över öronen och detr så vackert med alla ljus och dekorationer. Jag var där i två timmar och bara njöt 🙂 

    
 Tittade lite på isshowen som var br men eftersom jaghade begränsat med tid så fortsatte jag att vandra runt och åt och drack mig igenom. Det blev både glögg och varm choklad med smak av punsch  

 Hela min julkvot uppfylldes och det var så härligt att se alla människor, vuxna som barn, män och kvinnor, ödmjuka och styvnackade, ja, alla var där och jag kunde se och ana hur barnasinnet kom fram igen. http://youtu.be/r443PLUAOMI

Sånt är bra för fred och friden på jorden. 

Christer Hansson 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.