Mellanlandat

Har tänt upp med stearinljus och gjort mig lite kvällsfika med midnattsmässan i Rom som bakgrund. 

Ska snart iväg till vår egen julnattsmässan i Örebro Nikolai församling och då är jag mitt inne i julen. Allt annat är före och efter jul för mig. 

Har firat tillsammans med min dotter som vanligt och hennes mamma och den sidan av familjen. Det är de människor som står mig närmast och det är fint och tryggt att få ingå i deras gemenskap. Det har varit jättemysig i tillsammans med dem och nu ser jag fram emot kyrkan så mitt julfirande har varit och kommer att bli så som jag önskat.  

    
    
    
    

 
Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.