Biorythm

Håller på att plocka fram appar som legat på lager i molnet eftersom min gamla iPhone var full i minnet. Det nya slukar allt än så länge och då plockar jag tillbaka det som ändå är roligt och intressant, typ den här som visar mina biorythmer. 

Ska man tro på sånt här? Det får var och en bestämma så som med mycket annat som har med tro att göra. 

Den fysiska kurvan stämmer i alla fall. Kände mig pigg och stark på löprundan och såg fram emot morgondagens långpass på 26 km. Det finns dagar som jag knappt fixar en 8 kilometersrunda och då gissar jag att kurvan ligger nån annanstans.  

 
Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.