Tågläser

Med trötta ögon och sinne läser jag dagens kapitel i ”Att älska livet mer än dess mening”. Bredvid sitter en av kollegorna som är på väg till samma utbildning i Knivsta och mitt emot en van morgonpendlerska som dukat upp sin frukost och nu pillar bort skalet på ägget. 

Iphonen var inställd på att väcka mig klockan 4 men resfebern väckte mig någon timme innan och i det momentet måste jag ha avaktiverat larmet för jag vaknade med ett huuu!!! 04:15 men en känsla av att ha missat tåget. 

Att förlora en hel kvart en tidig morgon är mycket att ta igen men det gick. 

Tågtaxin bjöd på två söta hundtaxar som låg i skuffen och sov eftersom det var för tidigt att lämna dem till dagmatte. ”Du är väl inte allergisk”‘frågade den morgontrött rökande chauffören. – Nej då, svarade jag och gosade lite med hundarna innan vi hoppade in i bilens kupé och for iväg till resecentrum. Det blev ett trevligt samtal de få minuterna som resan varade. 

Nu ska jag alldeles snart slå igen iphonen och sluta ögonen för någon timmes tågvila. Är trött och hängig och behöver all återhämtning som går att få. Ser dock fram emot Partrådets genuina utbildning i ”organisationer i ständig förändring” 

 
Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.