Firat min pappa

Den 16 mars är min pappas dag, den dagen på året han föddes och det är värt att fira, så även den här dagen. 

Min totala umgängestid med honom i livet är relativt låg. Han har sedan min barndom varit upptagen med sitt arbete i det egna företaget och jag är van vid det och vet inget annat. Troligtvis har det påverkar mig utan att jag vet hur. 

Det är viktigt att fira så både fastebokcirkeln och träningspasset fick stå tillbaka. En vacker blombukett och tre trisslotter med småvinster på som håller drömmen vid liv i utbyte mot sockerkaka, hallon och grädde. 

Han fyller ju alltid år i fastan så födelsedagskaffet får jag avstå. 

I all enkelhet dök syrran upp innan jobbet och vi fick alla en timme tillsammans 🙂

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.