Har slutat att packa ur resväskan – packar bara om

Nuförtiden så får resväskan stå öppen mitt på vardagsrumsgolvet. Då kan jag då och då packa ut den och samtidigt packa ner inför nästa resa. Den här veckan är jag hemma på torsdag och söndag, resten på resande fot. Därför är jag angelägen att få så mycket strategiska saker gjorda när jag är hemma, typ tvätta och få igång robotgräsklipparen. På så sätt har jag rena kläder och en nyklippt gräsmatta trots hög frånvaro från hemmet. 


Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.