Jag var på ST-förbundets fest i natt

Fackförbundet ST håller en tre dagars kongress för att välja ny styrelse och ta beslut om framtida verksamhet. Glädjande att Britta Lejon blev omvald som förbundsordförande och Tom Jonson till vice ordförande. Två bra företrädare att driva frågor för statliga myndigheters och bolags anställda vilket ska leda till ett gott och hållbart samhälle. En av mina vänner blev också invald i förbundsstyrelsen. 


ST bjöd alla sina medlemmar på fest under kvällen och 900 personer sökte sig till Nacka strand för att mingla, nätverka och dansa loss. Jag och en kollega satte oss i bilen och körde dit för att ta del av den goda underhållningen och festen. Mitt stora utbyte blev att mingla med alla vänner jag lärt känna under åren tillbaka och roligt var att få byta några ord med TCO-ordförande Eva Nordmark. Gjorde också några nya bekantskaper vilket hör till när man minglar runt på det sättet. 


Jag åtog mig att köra hem mitt i natten , så nu är jag lagom mör inför denna arbetsdag 🙂

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.