Om det här med ålder och åldrande. 

Det är ju sanslöst vilken synkronisitet. 

Lyssnade på det här avsnittet i morse och kände så väl igen mig i hur människor vill prata och gissa ålder. Log inombords eftersom jag också känner igen mig att jag inte bryr mig. Det viktiga är att jag känner att jag lever och tar vara på det. 

På lunchen hände det 🙂 Men Christer, har du så gamla barn, det kan man verkligen inte tro!!!   

Har så svårt att svar upp på sånt. Vet ju att jag fyllde 50 i december och struntar i det. Samtidigt vill jag vara i min ålder utan att för den skull göra mig till åt varken det ena eller andra hållet. 

Så länge livslusten och nyfikenheten finns där så är jag nöjd. 

Tankar för dagen – Carin Ahlqvist

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.