Sålde Winnerbäckbiljetten på några minuter. 

Behöver ta tag i grejer som närmar sig i tid, typ sälja biljetten till Lars Winnerbäcks konsert på Skansen den 29 juni eftersom jag nu vet med bestämdhet att jag då är pä Öland för att utbilda och utbildas i Spa för själen. 

Blev jätteglad när jag vid ett eftersläpp på ett par hundra biljetter lyckades köpa den och nu i kväll lade jag ut den på Blocket till ordinarie pris. 

Jag ska ju inte använda den och då vill jag att nån annan ska få möjligheten utan att behöva ockras på alldeles för högt andrahandspris. Jag önskar själv få samma möjlighet att köpa andrahandsbiljetter till ordinarie pris om jag någon gång blivit utan vid biljettsläppet. 

Bara några minuter efter att Blocket lagt ut min annons hörde en tjej av sig och efter lite mejlväxling Swischade hon över pengarna och jag mejlade henne biljetten och därefter släckte jag annonsen på Blocket. 

Rekordsnabbt köp och sälj 🙂

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.