En lång dag med Spa för själen

Deltagarna ska bli Spa för själen arrangörer och jag ska bli utbildare av sådana, allt detta i samma utbildningspaket. 

Det har varit en toppendag med så mycket som knutits ihop på kursgården strax norr om Mörbylånga. Den delen av Öland ligger mig varmt om hjärtat. Jag gillar kursgårdar, Ölänningarna och Värmlänningar och det har funnits av alla tre. En ytterst kompetent kursledare att lära av. Att få lära ut och genomföra Spa för själen på denna kursgård, med dessa människor är min dröm som gått i uppfyllelse. Nu hoppas jag verkligen att jag får bli en del av deras nätverk för jag tror att Spa för själen hör hemma på Öland och i Värmland. 


Nu är jag riktigt trött efter denna långa kursdag och nu några timmars sömn innan vi drar igång dag två. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.