Peace&Love lever och jag med den

Åren 2007-2012 levde jag i rytmen av Peace&Love. En kompis introducerade mig och därefter var jag fast. Har hängt på Hultsfred, Arvika och massa andra små festivaler,mmen Peace har fångat mitt hjärta för alltidDet är ljuden, dofterna, tågen, värmen, vindarna, människorna, staden, Mellsta Camping, upplevelserna, minnena, det softa hänget, Dalarna, artisterna, natten och jag som gör det. Efter tre års ökenvandring har jag hittat hem till min festival som uppstått och lever igen. Första året efter konkursen åkte jag upp och hängde en stund utanför grindarna för att få lite feeling. Orkade inte gå in i den då minimala festivalen efter den gigant den var innan. Förra året försökte jag förtränga och lura mig själv med att det duger med andra festivaler och spelningar. Nu när jag målmedvetet tagit mig hit och kommit in. Lyssnat på de första spelningarna och ätit Hjortkebab så känner jag livet inom mig och lungn och frid i sinnet. Ökenvandringen är över och oasen släcker min törst. 


Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.