Perfekt festivaldag 

Tillbaka på Peace&Love efter tre år i sorg och saknad och den första dagen blev helt perfekt med sol, tort gräs och den där varma vinden under eftermiddagsspelningarna. 

Jag kom in i festivalhängstempot som är så skönt och varvade spelningar med att äta mig igenom de olika mat- och godisstånden och i pausarna mellan de spelningar jag prickat för har jag nyfiket lyssnat på för mig okända band. Störst behållning hade jag av ett punkband bestående av tre unga tjejer som var fantastiskt bra. Vi var väldigt få i publiken och jag är säker på att vi bevittnade ett kommande band i den genren. Det blev kallt framåt natten så det som på eftermiddagen kändes som onödigt släpande på extra kläder vändes till att jag i natt huttrande önskat mig fler extra kläder. 


Nu är det i princip morgon och jag har njutit av natt-te och macka i den varma husvagnen så det är dags att sova 🙂

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.