Nu har jag festivalar klart

För nu får det inte att ta en dag till och vart fick jag det ifrån, att bara vara två dagar på en tredagarsfestival???Det var nog ringrostigheten som fick mig att tro att det skulle funka att åka hem och låta festivalen fortsätta en dag till utan mig. 


Fick en blockering, en låsning när jag skulle åka i morse. Det mesta var packat och klart men jag följde känslan istället för förnuftet och stannade kvar vilket kostade mig tid och pengar men utan det beslutet hade jag aldrig fått Vera hur den här dagen skulle bli.

Hade en romantisk fantasi att den skulle bli så bra och istället blev den så pass osexig som jag föreställt mig men jag står ändå fast vid att det var rätt beslut eftersom jag lärde mig lite mer om mig själv och det var andra delar pä festivalen än det jag förväntat mig som gav mervärde. 

Nu ska jag sova så att jag orkar köra hem i morgon

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.