Värmeslag

Hade lite värmeslagskänningar när jag vaknade i morse och efter förmiddagen i St:Elavi kapell åt jag lunch på Ebbas bye the sea i Borgholms hamn. 

Köpte Revaxör och gick tillbaka till husvagnen för att vila en stund innan avfärd till Örebro. Somnade ordentligt i den tryckande värmen och var lite groggy och vinglig när jag vaknade. Om det var Revaxöret i örat eller värmeslaget som gjorde mig yr vet jag inte men knastret i örat var borta i alla fall vilket var en lättnad. 

Vågade inte sätta mig och köra i det tillståndet, så det blev en promenad in till torget igen där jag köpte en mjukglass och tog en kaffe på Ölandsglass. Kände att välmåendet kom tillbaka och passade på att boka husvagnsplats på Askims camping i Göteborg. 

Det blev framåt eftermiddag innan jag kom iväg och då hade jag bestämt med en vän att stanna till vid hennes sommarstuga utanför NorrköpingSträckkörde dit men fick stanna för ett vägarbete innan Söderköping och i Söderköping svängde jag in till Willys för att köpa alkoholfritt vin och jordgubbar. Vännens vägbeskrivning och verkligheten såg olika ut men vi pratade ihop oss på telefon och fann varandra till slut. Vill undvika att ge mig in med bil och husvagn på småvägar utan att veta om det går att vända. 


Så kul att träffa henne igen och nu syns graviditeten ordentligt 🙂

Vi satt ute hela kvällen och som vanligt när vi ses så flyger timmarna iväg under våra samtal om livet och samhället, tillsammans med mat, vin och jordgubbar. Mörktet sänkte sig och det var kolsvart på skogsvägen tillbaka till husvagnen. Den sista timmens körning hem blev en ansträngning och jag stannade två gånger för att röra på mig och piggna till. 

Kom fram till mina föräldrar vid 2-tiden på natten och bara parkerade allt och gick in och lade mig. 
Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.