Vaknade i Rom och somnar i husvagnen

Tänk vad vi människor är uppfinningsrika i våran upptäckarlusta och vilja att möta varandra. 

Flygmaskinerna flyttar oss stora avstånd på några timmar. 

I morse vaknade jag i Rom och nu ligger jag nedbäddat i min husvagn som står parkerad hos mina föräldrar. 

På hemvägen såg jag Italiens strand mot Medelhavet där människor förberedde sig för sol och bad. Vi flög över bergsmassiv och jag såg Adriatiska havet. När vi närmade oss Stockholm såg jag Öland och Gottland samtidigt samtidigt som jag anade Baltikum. 

Resan hem till Örebro gick bra men inne i stan hade bommarna fastnat igen så trafiken började korka ihop sig eftersom ingen vågade köra trots att det är ett industrispår där det sällan kommer några tåg. 

Har packat upp och förberett mig för morgondagen då jobbet drar igång efter semestern. 

Käkade pizza och kollade på en film som passande handlade om Romarriket. 

Christer Hansson 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.