Sovit en stund på tåget

Dag två i arbetsmiljöutbildningen blev bra, vi är så samspelta, jag och kollegan från Previa, att det är fröjd att utbilda de vetgiriga nyvalda skyddsombuden. 

Har delat med mig av mina erfarenheter och svarat på kluriga frågor samt förmedlat hur vi jobbar med arbetsmiljön inom myndigheterna. Vi får ju ett nytt samverkansavtal så mycket handlar om det, att prata med varandra för att få en god verksamhetsutveckling och arbetsmiljö. 

Precis när jag kom ut från Nacka Strand Conference anlade båten man kan åka med in till Riddarholmen men jag blev för osäker på vilket håll den var på väg åt så jag vågade inte hoppa på. Kollade tidtabellen på webben efteråt och såg att den var på väg in till city. Nästa gång får jag lov att vara modigare och chansa lite 🙂

Somnade efter biljettaviseringen i Solna och vaknade i Enköping och har lyssnat på Darins version av En apa som liknar dig hela vägen eftersom Spotify stod på repeat. 

Skulle behöva jobba lite men det är alldeles för trångt att plocka upp datorn så kag hoppas att det hoppar av lite folk i Västerås. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.