När skrivorken tryter 

Det här blogginlägget från Debutantbloggen fångade mitt intresse då det beskriver ett arbetssätt med delmål och tidsramar som verktyg att ta sig förbi de svackor man kan få i en uppgift man har framför sig:

När skrivorken tryter

Mitt skrivande är inne i en väldigt intensiv fas just nu. Jag redigerar/skriver om Gryningsstjärna – ett arbete som av naturligta skäl är ganska så omfattande med tanke på att råmanuset skapades på bara tre månader. Jag skriver varenda sekund jag får ledigt. På dagen är det när min son sover, oftast en timme runt […]
https://debutantbloggen.wordpress.com/2016/10/14/nar-skrivorken-tryter/

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.