Att leda nätverket gick strålande

I bland önskar jag  att jag kunde vara annorlunda och ha förmågan att planera i tid men lärde mig tidigt i mitt liv att jag presterar bäst under press. 

Har burit en gnagande oro för dagens nätverk med huvudskyddsombuden i marknadsområdet eftersom jag bokat in för mycket annat där jag borde haft planeringstid, samtidigt som jag ändå litat på förmågan och tron på att det löser sig, vilket det gjorde. 

Planerade ju sent i går kväll och det blev ett program och innehåll som höll dagen igenom.  Vi har pratat och delat erfarenheter med varandra med kompetensinslag som ska stärka oss i arbetsmiljöarbetet

Nu känns det skönt och med en lättnad i sinnet ska jag unna mig en vilokväll för återhämtning. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.