Hyggligt återställd. 

Försvann in i sömnstadie några gånger under Jonas Gardells show i går för att jag var så trött. 

På tåget hade jag så fullt upp at hålla mig vaken att jag missade kaffet som inför i första klass och det tänkte jag gröna mig över länge. 

Den vackra och trevliga hotellreceptionisten var förstående och önskade mig god natt när jag checkade in vid midnatt. Kanske var hon barmhärtig när hon gav mig ett rymligt rum i buisnessclas med en stor skön säng 

Hon har jobbat hela natten medan jag sov för hon stod kvar i receptionen och hälsade mig god morgon när jag passerade förbi på väg till frukosten. Funderar på vem hon är, när hon ska gå av sitt pass, stupar hon i säng då några timmar, pluggar hon eller är de det här hon gör, hur ser hennes liv ut om fem år med familj och barn kanske?

Jag är mätt och så redo jag kan inför dagens utbildning i grundläggande arbetsmiljöarbete. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.