Vara ledig eller inte

Många som har ett arbete har tagit ledigt i mellandagarna och så gjorde jag uteslutande alltid som ung och när min dotter var liten. Tyckte att det var mysigt att vara hemma bland allt julpynt och kunna titta på bra och roliga program på TV mitt på dagen. Tyckte att det var skönt att vända på dygnet också. 

Min känsla av att vilja vara ledig i mellandagarna har minskat trots att jag uppskattar det enormt de få dagar jag ändå tagit ut. 

Nu går jag i osäkerhetens grubbleri om jag ändå skulle unnat mig att vara ledig  eftersom så många andra är det. 

Min tanke är att sprida ut senesterdagarna under året för att kunna förlänga veekends när det är musikfestivaler eller löpartävling och att unna mig en så lång sommarsemester som förutsättningarna tillåter. 

Nu väntar en hel arbetsdag mellandagen den 2 januari. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.