Morgonpasset 

Måste ha återhämtat mig bra under lördagen eftersom jag vaknade innan klockan skulle ringa 04:50. 

Söndagarnas långpass ökar på med en kilometer per vecka vilket innebär att jag får gå upp tidigare och tidigare för att komma hem samma tid som jag brukar för att hinna duscha och äta frukost innan kyrkan. 

De 27 kilometrarna kändes som de skulle, men det gick för långsamt och jag måste få upp bättre fart innan Stockholm Mararhon. Förhoppningsvis kommer vårens tävlingar att ge mig den sparringen. 

Det blir ljusare ute för var söndag jag springer och det är härligt att ana våren. 

Christer Hansson 

4 responses to “Morgonpasset 

  1. Hur betér man sig för att vakna den tiden av sig själv? Bra gjort att orka med en så lång promenad på morgonen. Jag skulle absolut ha dragit täcket till hakan och somnat om istället för att promenera den tiden
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s