Askonsdagen 

Är nog en askonsdsgskille i grund och botten. 

Den är en sådan motsatts till det mesta jag ser fram emot under ett år. Under större delen av mitt liv har den varit okänd för mig och bortglömd av de flesta men nu får den mer och mer uppmärksamhet som inledning till den kristna fastan. 

Askonsdagen har blivit till en av de viktigaste och betydelsefulla dagarna på året och kan se en omvänd skönhet i den. Hittar liksom livets grundstenar när jag deltar i Askonsdagsmässan och känner stor gemenskap med de övriga son delar den med mig. 

Fick ett kors i pannan redan i morse och fyllde på med ett nytt nu i kväll. 

Fastan har börjat och jag avstår från kaffe för att söka i mitt inre, öka mina böner och tilliten till Gud. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s