Världens sämsta PPM-sparare

Det är jag som har den titeln.

Har legat på en fond som fått så superdåligt i flera år och jag har retat mig på det utan att göra något åt det. Har svårt att förstå mig själv ibland. 

Nu har jag ägnat en timme åt att rensa upp i allt småskvättssparande och fokuserat det till några få, större potter som jag sparar i eftersom det ger mer effekt. 

Nu är det bara att hålla tummarna för svenska små och medelstora företag som jag har de största innehaven i. 

Christer Hansson

3 responses to “Världens sämsta PPM-sparare

  1. Inget att skratta åt. Verkligen inte. Men fnissande känner jag igen mig själv. Trots att jag delvis jobbar med rådgivning om liknande. Månar om att kunderna ska tänka och göra det bästa för dem. Då det gäller mig själv – platt fall! Då kan och vet jag ingenting och ids inte ta tag i situationen.
    Men min åsikt är att det är helt galet att delar av våra pensioner ska vi behöva spekulera och placera bäst för att få ut mest av. Kanske ok att det är så med privat sparande men det är helt galet att det ska vara så med det pensionssparande vi har och länge har haft genom ATP-systemet och kollektivavtal.

      • Ja våran skattefinanisierad pension borde verkligen verkligen vara befriad från detta . Det är inte rimligt att vi blivande pensionärer ska behöva ta ställning till, samt placera våra pensionspengar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.