Drömmen om havet

Jag längtar alltid till havet och mår som bäst när jag är hos det, både om vintern som om sommaren, så med andra ord, in med mer hav i mitt liv. 

Tänker också på det där med årsringar. Skulle det kunna höra ihop med inre rum? Om de äldsta årsringarna finns längst där inne så ligger de nära det inre rummet som bara är till för oss och dialogen med skapelsen. 

Olof Röhlander får med sitt veckobrev, Din termos i gryningen, mig att reflektera. 

http://lyckatevent.se/images/pdfFiles/Olof_06_mars_2017.pdf

Christer Hansson

2 responses to “Drömmen om havet

  1. God Morgon jag har slutat drömma om have i mitt första liv seglade vi i olika väder i 15 år och det har gjort att jag aldrig mera vill segla. Varit med om skräckfärder trott jag skulle dö bara för att vi skulle hem och mannen skulle jobba. Inte roligt med små bebisar med låste alltid in mej i förhytten. I dag kan jag åka Ålands/Finlandsbåtar det räcker nån gång annars avstår jag och åker gärna till varmare länder 🙂 Ha en fin dag men havet är fint när det är fint väder annars avstår jag gärna. kram ha det gott ❤ 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s