En arbetsdag till ända

Skulle kunna jobba hur mycket som helst pga arbetsmöngden och jag har lärt mig att hela tiden prioritera det mest strategiska och det är att ge människor besked. 

Om jag gör det så blir det lungt för högarna som ligger och väntar påkallar inte min uppmärksamhet så som en kollega som behöver något från mig. 

Kommer aldrig komma ifatt med det ackumulerade arbetet men det verkar som att saker och ting löser sig ändå tids nog. 

Christer Hansson

2 svar till “En arbetsdag till ända

  1. Du min vän, vet att du står för så mycket gott. Men det finns så enormt mycket och viktig stark kritik mot svenska kyrkan som har med ren rasism och rasbiologi att göra i närtid som måste kännas oerhört svårt att försvara? Du behöver inte alls försvara svenska kyrkans makt som du inte står för. Men jag tycker att min mamma och hennes förfäder har utsatts för förföljelse och rasism av svenska kyrkan. Finns också vetenskapliga bevis för detta.
    På 50-talet då mina föräldrar bosatte sig här fanns en hel del kända nazister, Ofta präster i svenska kyrkan. Borde vara väldigt besvärande för kyrkan att man varit så involverad i rasbiologi, utrotande av vår ursprungsbefiólkning och nära liering med rasbiologi/nazism.
    Däremot var det en stark positiv uppskattning tycker jag då kyrkan valde att ringa i klockan då SD höll torgmöte.

    • Tror att många företag och organisationer kan ha en historia som är besvärande. Jag är ideell i kyrkan och tänker att jag gör så gott jag kan i den organisationen tillsammans med de personer som är aktiva i den nu.

      Jag har min anställning i en helt annan organisation som inte har med kyrkan att göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.