Snart framme i Stockholm. 

Fick avrunda trädgårdsarbetet vid 16-tiden för att förbereda och packa inför två jobbdagar i Stockholm. 

Börjar vänja mig vid att jobbet kan börja redan på söndagens eftermiddag med en resa dit jag ska. 

Nu ser jag fram emot en lätt kvällsvickning och sedan bums i säng. 

Det sitter en massa förkylt snörvliga personer runt omkring mig på tåget och jag hoppas att jag har tillräcklig med motståndskraft emot deras förkylningar. 

Christer Hansson

4 responses to “Snart framme i Stockholm. 

  1. Om du reser så varje vecka så har du säkert byggt upp ett bra immunförsvar. Har man ett bra immunförsvar tror jag man klarar sig bra med god handhygien. Jag har alltid med mig en miniflaska med handsprit i. Känns fräscht att smörja in i händerna efter kollektivtrafiken. Vitlök har jag aldrig ätit eftersom jag tycker det är så vansinnigt äckligt. Men den sista hunden jag hade var alltid vansinnigt glupsk. Han fick 1n halv vitlöksklyfta inrullad i en ostskiva, ett par gånger i veckan under vår och höst, och fästingangreppen minskade betydligt, ja de närapå försvann helt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.