Tappa ansiktet

Råkade ut för det för ett par veckor sedan. Var helt oförberedd på att bli utsatt för det så jag försökte skämta bort det men strax därefter kom obehaget inom mig och jag hörde av mig till personen som gjorde så mot mig och berättade att det inte var okey. 

Att få någon att tappa ansiktet är trappsteg nummer 6 i konflikttrappan och personen i fråga hoppade över de andra trappstegen och gick direkt på knock Out utan att jag begriper varför, jag var ju glad över att träffa personen. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s