Bra uppladdning

Sov gott på hotellet och kunde unna mig sovmorgon trots den tidiga starttiden i Tunnelloppet. 

Åt frukost i godan ro med gott sällskap och fixade sedan till all utrustning innan jag tog bussen till startplatsen vid Karolinska institutet. 

Redan på hotellet mötte jag andra löpare som var på väg. Bussen fylldes på med Tunnellöpare vid varje hållplats och den sista vägen att gå formades mer eller mindre till ett lämeltåg av förväntansfulla människor. 

Till skillnad mot andra lopp jag springer så tog jag det lugnt innan start och njöt av allting som hände. Det här var ju mer ett upplevelselopp än tävling och jag lyckades behålla mig själv i det modet 🙂  

Så det var med en skön känsla jag gav mig iväg när startskottet small av. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.