Skönt Tunnellopp

Hamnade sist i startgruppen eftersom jag tänkte njuta av loppet istället för att armbåga mig fram för en bra sluttid, men det gick så otroligt långsamt så jag lade mig till vänster i mitt eget tempo och då blev det som vanligt att jag sprang om folk hela tiden. 

När vi kom ner i tunneln glesnade det i ledet och jag fick bra flyt i löpningen. 

Blev lite besviken på arrangemangen nere i tunneln men fascinerades mer av den i sig egen egenskap och att jag fick möjlighet att springa i den och under Stockholm city, Riddarfjärden och två kyrkor. 

När man springer i en tunnel är det varmt, torr luft och vindstilla vilket för mig är rätt så gynnsamt så jag tycker att det blev en behaglig löpning trots backarna med 13% lutning vilket är mer än abborbacken i Lidingöloppet. 

Ett skönt sätt att börja säsongen på, både en upplevelse och lite tävlingsnerv. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.