Du är snart där. 

Låten som brukar avsluta Håkan Hellströms konserter, ”Du är snart där”, har jag fastnat för och försökt att förstå. 

Tittade på Ullevikonserten 2016 som sändes på TV under långfredagen och njöt i fulla drag av programmet trots att det kändes lite konstigt att avsluta långfredagen så. Tittade på reprisen i går på påskafton och låten kom till mig på ett nära sätt, den liksom började tala till mig och jag repeterade den ett par gånger genom att backa tillbaka i programmet och lyssna på en speciell fras. 

Under dagens predika på påskdagens gudstjänst så kopplades prästens ord om vikten att gå vidare förbi död och ondska ut till vardagens liv där Jesus finns till Håkans texter om att fortsätta trots motgångar och nederlag. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s