Svåra val

Hade tänkt att vare med på dagens konfaträff som var den sista inför konfirmationen men i morse låg jag efter med det jag hade att göra hemma så jag fick ompröva mitt beslut vilket var jobbigt, men nödvändigt eftersom jag senare på söndagen skulle ta tåget till Stockholm och bara hade timmarna däremellan på mig att fixa allt. 

Har svårt att välja bort sånt som jag tänkt mig och måste lära mig att bli bättre att anpassa mig och ta sådana beslut. Nu hann jag packa och fixa med lite annat inför  en arbetsvecka på andra orter. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.