Deklarationen

Det har alltid varit ångestladdat med deklarationen och jag har alltid varit för sent ute.  

Igår eftermiddag vändades jag någon timme över min och jag önskar ibland att jag kunde låta bli att stöka till det så att jag som så många andra bara kunde trycka på en knapp för att godkänna det föreslagna. 

I årets deklaration var jag tvungen att fylla i en bilaga för att jag under 2016 fick in en mycket liten summa i min enskilda firma. 

Tror att det löste sig och nu är det inlämnat. 

Christer Hansson

2 responses to “Deklarationen

  1. Jag har enkel deklaration och det är inga problem. Brorsan jobbar på revisionsbyrå och är van att hantera deklarationer. Så la han ut en bild där han satt med två deklarationer – dödboet efter sin fru och dödsboet efter sin son. Ja, bara att konstatera att det finns olika saker som är svåra och jobbiga när man deklarerar. För mig gav det perspektiv. Lycka till och hoppas att allt gick bra.

    • Ja, det finns perspektiv att förhålla sig till och min deklaration gick bra i jämförelse med ett större företags deklaration som låg framme på det kontor jag satt på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s