Perfekt läge för Wings for Life

Är nog i den sämsta formen under de år jag sprungit Wings for Life men det kompenseras av att starten går precis utanför hotellet så jag kan glida ner och värma upp och springa upp på egen toa så många gånger jag vill och slipper de nervösa köerna till bajamajorna. 

Har förlängt utcheckningen så att jag kan ha prylarna kvar på rummet och hinna ta en dusch efter målgång innan jag ska hasta vidare till flyget mot Stockholm igen. 

Nummerlappsutdelningen ligger också precis utanför dörren så det var snabbt fixat när jag anlände vilket gjorde att jag kunde koppla av och ta en sväng ner på Coop Baronen och vidare längs kajen för att längta över till Öland dit jag kommer att ta mig via bron i morgon. ​

Tjejen i receptionen har ambitionen på 20 kilometer i morgon så kanske vi slår följe en bit på vägen 🙂

Arrangörerna använder hotellet som sin bas så det är en skön feeling att hänga här med dem och all deras utrustning på påminner om vad som komma skall i morgon. 

Träffade en god vän när jag anlände och skulle korsa Larmtorget och vi fick ett långt och positivt samtal som gav en god känsla som jag kommer ta med mig i loppet i morgon och plocka fram när jag behöver en boost. 

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.